Grenzen – zijn voor jou!

9.99

‘Ik moet beter mijn grenzen bewaken!’, ‘Ik zeg vaak ja maar wil meer nee durven zeggen’, ‘als ik voor mezelf opkom hebben anderen daar last van…’

Je wilt anders, tuurlijk… maar hoe dan?

Dit e-book neemt je mee in de stappen die daaraan vooraf gaan. Namelijk; wat is een grens? Hoe bepaal je die? Hoe geef je die aan? En dan de belangrijkste: hoe ga je om met mensen die jouw grenzen niet respecteren? 

Categorie:

Beschrijving

Ga je ook te vaak over je eigen grenzen heen?

dan mag je beter luisteren naar jezelf, maar ja…hoe dan?

Dit e-book neemt je mee in de stappen die daaraan vooraf gaan.

Wat is een grens eigenlijk? Hoe bepaal je die? En hoe geef je die aan? En dan misschien wel het belangrijkste: hoe ga je om met mensen die jouw grenzen niet respecteren? Voor dit laatste heb ik een super handig en duidelijk script toegevoegd; dat kun je wel invullen en als voorbereiding gebruiken. Want niet iedereen zal blij zijn met jou “nee”. Maar je zal ook lezen dat de reactie van anderen ook helemaal niet jouw verantwoordelijheid is. En dat zal het ook een stuk helderder en makkelijker maken.

De stappen zijn simpel, maar de uitvoering zal met vallen en opstaan gebeuren. Ik kan me het moment nog helder voor de geest halen toen het inzicht bij me binnenkwam wat een grens nu eigenlijk is. Ik ervaar zoveel meer rust nu ik weet wat het is, hoe ik ze bepaal en bewaak.

En dat gevoel gun ik jou ook. 

Heb je vragen of een steuntje in de rug nodig? Dan email gerust: demindfulfysio@gmail.com. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grenzen – zijn voor jou!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *